Mergi înapoi

TOALETA PUBLICA IN PARCUL TRACTORUL

Nina STAN Nina STAN  •  2021-11-26  •  Proiecte pentru un oraș relaxat  • 

IMG_20211126_111523_resized_20211126_115648507.jpg
IMG_20211126_111523_resized_20211126_115648507.jpg

Codul proiectului de investiții: 62

            Parcul Tractorul este un spatiu frecventat de foarta multa populatie – mame cu copii, oameni varstnici, copii, adolescenti, sportivi.

In acest parc, mult timp nu a existat nici o toaleta. La un momemt dat s-au amplasat 2(doua) toalete ecologice mobile insa acestea, chiar daca sunt ingrijite si curate, nu au o imagine foarte buna si nu sunt foarte utilizate. Multi cetateni cauta zone retrase spre linia ferata  sau copaci sau, oamenii seriosi scurteaza timpul de petrecere in parc.

Exista o toaleta legata de clubul sportiv ce functioneaza in parcul Tractorul insa aceasta nu este deschisa intregului public.

       Cap. 3  PROPUNERE DE PROIECT - Realizarea unei toalete publice in Parcul Tractorul fie prin amenajarea si deschiderea catre public a celei aferente Clubului sportiv, fie prin amenajarea unei toalete noi.

Cap. 4  SUGESTII  IMPLEMENTARE

Amplasare propusa: In continuarea cladirilor anexe ale Clubului sportiv datorita faptului ca acolo sunt instalatiile de utilitati necesare: apa, energie, canal.

Suprafata construita: aprox 75 mp;

Caracteriticile toaletei propuse:

Sa fie o constructie interesanta, cu arhitectura originala  care sa se incadreze in mediul natural al parcului insa in acelasi timp sa fie si un element arhitectural deosebit;

In ideea: Brasov – capitala verde a Romaniei”, energia electrica necesara  trebuie sa fie obtinuta cu ajutorul panourilor solare care s-ar putea monta pe un acoperis ornamental;

Obiectele sanitare trebuie sa fie de cea mai buna calitate, robuste dar simple astfel incat sa reziste utilizarilor  multiple si de persoane care nu stiu sa respecte bunul public, si care sa permita o utilizare, curatare si intretinere usoara

Cap. 5  COSTURI  ESTIMATE -100.000 euro

Locație: Parcul Tractoru

Documente (1)

Trebuie intrați în cont sau vă creați un cont pentru a lăsa un comentariu.
Nu aveți repere definite