Mergi înapoi

Festival comunitar de arte si muzica

Tihon-Iacob Laura Tihon-Iacob Laura  •  2021-11-14  •  Propuneri pentru comunitate  • 

Festival al artelor.jpg
Festival al artelor.jpg

Codul proiectului de investiții: 41

Proiectul consta in desfasurarea unui eveniment denumit "Festival comunitar de arte si muzica" la care cetatenii din cartierele Municipiului Brasov  sa participe prin creearea de momente artistice sau realizarea la fata locului/expunenerea diverselor lucrari (pictura, sculptura, handmade, muzica, etc). Festivalul va avea o frecventa lunara, in general intr-unul din wekeendurile lunii.

Festivalul se va desfasura in fiecare cartier (intr-un spatiu public cu acces liber) prin participarea acelor cetateni arondati cartierului. Estimam ca vor participa cel putin 25 de cetateni din fiecare cartier care pot contribui la acest eveniment. Beneficiarii vor fii toti cetatenii din zona dar pot participa si ceilalti cetateni ai orasului. Spatiul unde se va desfasura festivalul va trebui  sa fie unul deschis (ex. parc cu spatiu verde, alei de acces) si sa permita monatrea unor dotari (mese,scaune, corturi, panouri, scena, fotolii puf, etc).

Principalele cheltuieli constau in dotarea cu cele necesare (mese, scaune, etc) si in cheltuieli de promovare (in general se vor promova evenimentele pe retelele sociale dar ar fi un plus impartirea catorva flayere). La acest festival vor participa atat adulti cat si copii si participarea va fi gratuita.

Beneficiile festivalului:

  • promovarea artei și a culturii în rândul populației (tineri, adulti, pensionari)
  • consolidarea relațiilor dintre membrii comunitatii din cartier
  • susținerea dialogului și a întâlnirilor culturale din medii și culturi diferite
  • dezvoltarea sentimentului toleranței și al înțelegerii diversității

 

Locație: Locatia ar trebui sa fie intr-un spatiu amenajat (parc) din fiecare cartier

Documente (2)

Nu aveți repere definite