Mergi înapoi

Reamenajare teren de baschet în cartierul Tractorul

Robert Aldulea Robert Aldulea  •  2021-11-05  •  Propuneri pentru comunitate  • 

Simulare2.jpg
Simulare2.jpg

Codul proiectului de investiții: 33

Obiectivul este construcția a doua terenuri de 3 x 3 oficiale FIBA (Federatia Internationala de Baschet), pozitionate fata in fata, ceea ce inseamna ca poate sa fie folosit si ca un teren de 5 x 5. Locatia este in cartierul Tractorul, in fata gradinitei numarul 35. Ne dorim ceva profesional, care sa poata fi folosit si pentru a organiza competitii profesioniste, standard FIBA. Am atasat poze cu locatia actuala si o simulare a terenurilor propuse.

Terenurile vor deservi locuitorii cartierelor Tractorul si Bartolomeu, plus alti brasoveni care isi doresc acest lucru. Locatia il face usor accesibil tuturor, fiind cumva la intersectia zonelor Tractorul vechi, Tractorul nou, Bartolomeu si Grivitei. Scopul este sa incurajam brasovenii sa faca sport.

Am atasat documente cu referire la bugetul estimat si calitatea materialelor, oferite de partenerii mei, cu care am dezvoltat un astfel de teren in Centrul Civic. Oferta cuprinde costurile unei suprafete modulare sau tartan cauciucat si cosuri de baschet pe sistem reglabil.

Deasemena la sugestia domnilor George Zaharia si Orantes Dinca am atasat si o oferta de iluminat nocturn + camere de supraveghere, respectiv o oferta de asfaltare si o alternativa a unor cosuri de baschet cu tot cu betonare la baza.

Tinand cont de experienta mea cu terenul deja amenajat, va rog sa ma implicati in tot procesul aferent acestor doua noi terenuri.

Multumesc.

Robert Aldulea

0745.894.593

Locație: Locul de joaca din fata gradinitei nr 35 de pe strada Bronzului, din Tractorul.

Documente (2)

Trebuie intrați în cont sau vă creați un cont pentru a lăsa un comentariu.
Nu aveți repere definite