Mergi înapoi

Loc de relaxare Școala nr. 30

Tatiana Nedelcu Tatiana Nedelcu  •  2021-11-02  •  Propuneri pentru comunitate  • 

Codul proiectului de investiții: 28

Crearea unui spațiu de relaxare vis a vis de Școala nr. 30. În acest loc copiii se vor relaxa așteptând sa fie luați de la școală. Părinții, bunicii își vor aștepta relaxați copiii, nepoții, care vor ieși de la cursuri. Spațiul va fi dotat cu multe bănci, două mese de ping-pong și două mese de șah. Se vor păstra arborii mari și o parte din zona verde. Acest spațiu va putea fi folosit de toți locuitorii din zonă pentru relaxare și petrecerea timpului în aer liber.

Prin crearea acestui spațiu se va evita aglomerația actuală care se formează pe trotuarul din fața școlii și pe stradă. Cei care vin cu mașinile să aștepte copiii care ies de la cursuri vor avea la dispoziție acest loc și își vor parca mașina mai departe de școală știind ca exista un loc de așteptare. Se va evita traficul aglomerat de mașini din fața școlii. 

In acest moment spațiul din fața scolii 30 este folosit de locatarii blocurilor care au împrejmuit spațiul cu gard și cultivă legume, acest spațiu fiind unul public.

De acest proiect vor beneficia aproximativ 2000 de persoane: elevi, părinți, bunici și locuitori din zonă. 

Investiția în acest loc de relaxare este mică fiind de aproximativ 30.000 lei. Timpul pentru realizarea acestui proiect este unul scurt: o săptămână la care se adaugă timpul pentru obținere aprobări. 

Bugetul cuprinde:

cost 10 bănci 10.000 lei

Cost 2 mese pinpong și 2 mese șah 5.000 lei 

Cost amenajare teren, borduri 15.000 lei. 

 

 

 

Locație: Teren public ( gradina) situat vis a vis de Școala nr. 30, Str. Octavian Goga colț cu Str. 1 Decembrie 1918.

Trebuie intrați în cont sau vă creați un cont pentru a lăsa un comentariu.
 • Katy

  Nu cred ca este necesar asa ceva. Parintii si bunicii sa isi educe copii/nepotii, sa fie respectuosi si cu bun simt, sa invete ca exista si rau si bine, nu doar bine si . Invatati sa va deplasati cu autobuzul sau mergeti pe jos. Asa se va evita "aglomeratia". A merge cu masina dupa copii e un lux si polueaza intregul oras. Nu e asa de mica, sunt destui saraci in oras care nu au ce manca si cauta in gunoaie, iar Dvs vreti sa aruncati 30000 ron in vant! In 2 saptamani spatiile vor arata ca containarul de gunoi, pt ca la atat se rezuma "bunul simt invatat de majoritatea in cei 7 ani de acasa", iar asta vine de la educatia data de parinti si bunici, viitoarelor generatii.

  Nici un răspuns
  • Oprea C

   Avand in vedere proximitatea commUNITY HUB-ului propus de noi, pe strada Octavian Goga nr.26, va recomandam fuzionarea cu proiectul nostru. Spațiul de cca 540 mp va permite cu succes adăpostirea copiilor din școală nr.30 pana la preluarea lor de părinți; mai mult oferim activități gratuite, plăcute și interesante precum lectura în biblioteca publica, sesiuni de șah sau ateliere diverse (Robotică, pictura, cursuri de prim ajutor, să.) prin sistemul de rezervare online. Orice se poate! Pana la urma, VOI sunteți cei pentru care noi creem acest HUB, militând pentru o comunitate închegată, responsabila și sustenabila.
   Votati-ne!

   https://primariabrasovenilor.ro/budgets/2/investments/66

   https://m.facebook.com/Community-HUB-Brasov-104729098770694/

   Nu există voturi  |  Sunt de acord 0 Nu sunt de acord 0
   Nici un răspuns
   • Alinbv2005

    Locuiesc în zona școlii 30 ,dar cred ca acest proiect este o pierdere de timp și de bani. 1.Parintii nu vin sa aștepte copilul la scoala 1h ,ei vin pentru 10 minute și pleacă .Locuri de parcare mașini nu exista în zona.
    2. Acele bănci și locuri de "relaxare" vor devenii loc de băut și distracție, gălăgie pentru unii locuitori ai cartierului.
    3. Probabil în maxim o luna va devenii un focar de infecție din cauza gunoaielor.
    4.Parintii vor venii că-și pana acum cu mașinile în zona școlii.

    Nici un răspuns
    Nu aveți repere definite